ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Στο «σφυρί» η μεζονέτα του Φώτη Μπόμπολα στο Π. Ψυχικό

Σε πλειστηριασμό βγαίνει στις 11 Σεπτεμβρίου 2019 η μεζονέτα του Φώτη Μπόμπολα στο Παλαιό Ψυχικό, για χρέη ύψους 500.000 ευρώ. Τα στοιχεία του σχετικού πλειστηριασμού αναρτήθηκαν στις 15 Φεβρουαρίου στο eauction.gr και, σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση, επισπεύδουσα του πλειστηριασμού είναι η Alpha Bank και η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 4,2 εκατ. ευρώ.
Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο
που ορίζεται από τις οδούς Αλεξάνδρου Παπαναστασίου (πρώην Βασιλέως Κωνσταντίνου), Στρατηγού Καλλάρη και Μαλακάση και έχει έκταση 1.199 τετραγωνικά μέτρα.
Πρόκειται για μία λιθόκτιστη μεζονέτα, με υπόγειο και ημιυπόγειο, περίπου 800 τετραγωνικών μέτρων ενώ το ακίνητο διαθέτει πισίνα 57 τετραγωνικών. Η οικοδόμησή του ξεκίνησε το 1927 και σταδιακά προστέθηκαν και άλλα κτίσματα, ενώ το 2000 το κτίριο κηρύχτηκε διατηρητέο.

Ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός, δεν είναι ο πρώτος για τη γνωστή εκδοτική οικογένεια καθώς στις 26 Ιουλίου του 2017 ολοκληρώθηκε, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, η διαδικασία αναγκαστικού πλειστηριασμού περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας «Πήγασος», της εκδοτικής επιχείρησης της οικογένειας Μπόμπολα, η οποία βρέθηκε στα χέρια των τραπεζών για χρέη 160 εκατομμυρίων ευρώ.
Τον έλεγχο της εταιρείας είχε, περίπου, από το 2000 και μετά, ο Φώτης Μπόμπολας, ο οποίος ήταν και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της.