ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Δ. Μάρης: Συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ

Η 24MEDIA έκοψε την πίτα της

Στο πλάνο ανάπτυξης και εξέλιξης του Ομίλου αναφέρθηκε ο Ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της κοπής της πίτας στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, όπου έγινε και απονομή των καθιερωμένων δημοσιογραφικών βραβείων για τα αγαπημένα θέματα των sites του Ομίλου και των εκπομπών των σταθμών Sport24 Radio 103.3 και
News 24/7 στους 88.6.
Το "παρών" έδωσαν ο Δημήτρης Μάρης, Ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της 24MEDIA, ο Νικόλας Πεφάνης, CEO, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, στενοί συνεργάτες και το προσωπικό του ομίλου.
Στον χαιρετισμό του ο Δ. Μάρης ο οποίος δήλωσε: “Το 2019 θα είναι μια δημιουργική χρονιά γεμάτη νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ, πάντα πιστοί στο δικό μας πλάνο ανάπτυξης και εξέλιξης”.
Ο Ν. Πεφάνης, CEO της 24MEDIA, έκανε έναν σύντομο απολογισμό των δραστηριοτήτων για το 2018, κάνοντας λόγο για μια απαιτητική αλλά συγχρόνως παραγωγική χρονιά και καλωσόρισε με αισιοδοξία το νέο έτος.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε απονομή των καθιερωμένων δημοσιογραφικών βραβείων για τα αγαπημένα θέματα των sites NEWS 24/7, SPORT24, CONTRA, ONEMAN, LADYLIKE, HUFFPOST GREECE και των αγαπημένων εκπομπών των σταθμών Sport24 Radio 103.3 και News 24/7 στους 88.6. Στη συνέχεια έγινε κλήρωση δώρων όπου 30 τυχεροί νικητές κέρδισαν μοναδικά δώρα.