ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Η ΕΡΤ στη συνάντηση Τραμπ – Κιμ Γιονκ Ουν

Η ιστορική συνάντηση μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονκ Ουν στο Ανόι του Βιετνάμ κεντρίζει το παγκόσμιο ενδιαφέρον και η ΕΡΤ θα είναι εκεί για να καταγράψει, λεπτό προς λεπτό, όλες τις εξελίξεις. Η αποστολή της ΕΡΤ και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Απόκης, με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις στις 27 και 28 Φεβρουαρίου, θα μεταδώσουν άμεσα όλες τις εξελίξεις από τη συνάντηση..
των δύο ηγετών, που θα διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της κορεατικής χερσονήσου.
***
Μύθοι και αλήθειες γύρω από τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και πώς διαμορφώνεται ο ενεργειακός χάρτης στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, θα βρεθούν στο επίκεντρο της «Επόμενης Μέρας» με τον Γιάννη Φασουλά, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1. Στο στούντιο, επιστήμονες και ερευνητές από την Ελλάδα και την Κύπρο αναλύουν τις εξελίξεις γύρω από το θέμα των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.
***

Στις 19 Φεβρουαρίου 2016 «έφυγε» από τη ζωή ο διάσημος Ιταλός συγγραφέας, κριτικός λογοτεχνίας και σημειολόγος Ουμπέρτο Έκο. Έγινε παγκόσμια γνωστός το 1980 με το πρώτο του μυθιστόρημα «Το Όνομα του Ρόδου», που γνώρισε τεράστια επιτυχία και πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα.  Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του, παρουσιάζει στην ιστοσελίδα ert.gr/arxeio-afierwmata/oymperto-eko την εκπομπή «Οι κεραίες της εποχής μας - Ουμπέρτο Έκο».