ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Η κόρη της Παναγιωταρέα στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε σήμερα 15 υποψηφίους της για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.
Οι περισσότεροι εξ αυτών διεκδικούν για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που ανακοινώνονται πριν από την πλήρη λίστα του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ που θα ακολουθήσει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, προκειμένου
να έχουν το χρόνο να γίνουν..
ευρύτερα γνωστοί στο σύνολο της επικράτειας.
Με την ανακοίνωση των 15 νέων υποψηφίων ευρωβουλευτών «συνεχίζεται η διαδικασία ανανέωσης και διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που αποτελεί σταθερό στόχο του Κυριάκου Μητσοτάκη».
Οι 15 νέοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές - ανάμεσά τους και η κόρη της δημοσιογράφου Αννας Παναγιωταρέα- είναι οι:
Λευτέρης Βαρουξής, Καλυψώ Γούλα, Κώστας Δέρβος, Νικόλαος Δούκας, Παύλος Eλευθεριάδης, Θοδωρής Καλαμπόκης, Γιώργος-Σταύρος Κρεμλής, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Ελισάβετ Κυρίτση, Αλέξανδρος Π. Μαλλιάς, Μιχαήλ Ε. Μασουράκης, Δημήτρης Μελάς, Γιάννης Πάιδας, Ελένη Παναγιωταρέα, Κλεοπάτρα Σαραντάκου- Βογιατζάκη.
Τα βιογραφικά των υποψηφίων ευρωβουλευτών είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΝΔ.
Η ΝΔ υπενθυμίζει ότι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της θα είναι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί ως υποψήφιοι οι νυν ευρωβουλευτές της ΝΔ Ελίζα Βόζενμπεργκ, Θοδωρής Ζαγοράκης, Μανώλης Κεφαλογιάννης και Γιώργος Κύρτσος, όπως και οι βουλευτές της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Κατερίνα Μάρκου.