ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Εγινε πρόταση στον Αλέξη Παπαχελά;

Ετσι οπως ξαφνικά φούντωσαν οι φημες, στην μιντιακή και πολιτική πιάτσα, έτσι απότομα ξεφούσκωσαν σχετικά με πρόταση -που όπως λένε τα «Παραπολιτικά»- έγινε στον διευθυντή της εφημερίδας «Καθημερινή» για τη θέση του Ελληνα Επιτρόπου στην ΕΕ. Κάποιοι όμως επιμένουν πως αν και ο Αλέξης Παπαχελάς δεν θέλει να μπλέξει με την πολιτική μια..
τέτοια θέση θα του ταίριαζε.

****
Από την άλλη πλευρά επιμένουν οι φήμες για αποχώρηση του Βασίλη Σκουρή από τον όμιλο του Δημήτρη Μάρη όπου κατέχει τη θέση του διευθυντή στο ραδιόφωνο της 24Media ενώ αρθρογραφεί και στο σάιτ news247. Πάντως ο δημοσιογράφος παραβρέθηκε και φωτογραφήθηκε χαμογελαστός στην εκδήλωση για τη κοπή της πίτας που έγινε προ ημερών στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.
****
Με την πολιτική συντάκτρια Νατάσα Γιάμαλη (πρόσφατα ανέλαβε την εκφώνηση δελτίων στο Κontra Channel) ενισχύεται το πρόγραμμα του Real Fm από τις αρχές Μαρτίου. Οπως γράφει ο Α. Παπαδόπουλος στο DaCapo, η Γιάμαλη μαζί με τον Γιώργο Παγάνη, θα βρίσκονται πίσω από τα μικρόφωνα του ρ/σ των Κουρή - Χατζηνικολάου τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής.
****
Επέστρεψε, χθες Πέμπτη, με νέο διπλό επεισόδιο στο κανάλι της Cosmote Tv στο YouTube, η αγαπημένη σειρά «Σ’αγαπώ-Μ’αγαπάς». Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκαν ξανά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, με την πρώτη να υπογράφει και το σενάριο. 
****
Ο θρυλικός Πράκτωρ 007 έρχεται, τον Μάρτιο, στην ΕΡΤ και η «Ραδιοτηλεόραση» κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, με αφιέρωμα στις συναρπαστικές ταινίες του διάσημου κινηματογραφικού κατασκόπου, Τζέιμς Μποντ, που εντάσσονται στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Οι σινεφίλ αναγνώστες, στο 58ο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης», ενημερώνονται για τις 24 ταινίες που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, από την κλασική «Dr. No» έως την πιο πρόσφατη «Spectre».