ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Κάλυψη Τσίπρα στον Πολάκη

Κάλυψη στον αν. υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη στη διένεξή του με τον Γιάννη Στουρνάρα προσέφερε ο Αλ. Τσίπρας μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
Μετά την ανακοίνωση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας (ΕΔΩ) και την απάντηση  Πολάκη μέσω Facebook (ΕΔΩ), το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού κάνει λόγο για «πολιτική ουδετερότητα» και για
«σεβασμό στην ανεξαρτησία και την αρχή της πολιτικής ουδετερότητας» που «οφείλουν εμπράκτως να αποδεικνύουν όλες οι πλευρές».
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ελληνική κυβέρνηση έχει αποδείξει εδώ και 4 ολόκληρα χρόνια ότι σέβεται απολύτως την κείμενη νομοθεσία που προβλέπει την ανεξαρτησία της Τράπεζας της Ελλάδος, ακόμη και όταν ο διοικητής της έχει διαφοροποιηθεί σε κρίσιμα ζητήματα της οικονομικής πολιτικής.
Τον ίδιο όμως σεβασμό στην ανεξαρτησία και την αρχή της πολιτικής ουδετερότητας οφείλουν εμπράκτως να αποδεικνύουν όλες οι πλευρές».