ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Το ΒΗΜΑ του έπεφτε λίγο, δεν ήταν του επιπέδου του...

Ο Γ. Λακόπουλος απαντά με Χατζιδάκι στον Γ. Ελενόπουλο: Μερικοί κύριοι νομίζουν ότι είμαστε συνάδελφοι

Στην επίθεση που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο και στενό συνεργάτη του ΓΑΠ  Γ. Ελενόπουλο (διαβάστε ΕΔΩ), απάντησε ο συνάδελφός του Γ. Λακόπουλος με ένα σχετικά λιτό σχόλιο που όμως «σπάει κόκκαλα». Αναλυτικά το σχόλιο του αρθρογράφου Γ. Λακόπουλου:..
"Δεν προτίθεμαι να απαντήσω σε όσα μου καταλογίζει ο Γ. Ελενόπουλος- εκ μέρους του υποθέτω, όχι για λογαριασμό τρίτων… Οι λόγοι περιέχονται στο κείμενό του.
Οφείλω όμως μια διευκρίνιση στο σημείο που αναφέρει ότι «ο Λακόπουλος, μαζί με έναν άλλο συνάδελφο, προσπαθούσαν πριν από πολλά χρόνια να με πείσουν να πάω να δουλέψω στο ΒΗΜΑ».
Δεν γνωρίζω σε ποιoν «άλλο συνάδελφο» αναφέρεται. Σε ό,τι με αφορά πάντως δεν θυμάμαι να συνέβη κάτι τέτοιο. Θα ήταν αδιανόητο άλλωστε δεδομένου ότι, όπως όλοι ξέρουμε, η δημοσιογραφία έχει και μια αξιολογική πλευρά.
Παρατηρώ πάντως ότι ο ίδιος, με τα χρόνια που πέρασαν, θεωρεί ότι υπήρχε στην επαγγελματική του σταδιοδρομία εποχή στην οποία κάποιοι «προσπαθούσαν να τον πείσουν να δουλέψει στο Βήμα».
Προφανώς η προσπάθεια απέτυχε. Ίσως δεν το δέχθηκε γιατί το Βήμα του έπεφτε λίγο. Δεν ήταν του επιπέδου της «Απογευματινής». Κατά τα λοιπά μια φράση του Μάνου Χατζηδάκι μόνο: «Μερικοί κύριοι νομίζουν ότι είμαστε συνάδελφοι».
Γ. Λακόπουλος"