ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Να αφήσουμε πίσω τους υπερτιμημένους τεχνοκράτες

Σαφείς αιχμές κατά του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος άφησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια του υπουργικού Συμβουλίου την Τετάρτη, με αφορμή την κόντρα του κεντρικού τραπεζίτη με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.
«Πρέπει να αφήσουμε πίσω τις Κασσάνδρες της καταστροφής και τους υπερτιμημένους τεχνοκράτες, που όταν όμως διαχειρίστηκαν την οικονομία την έριξαν στα βράχια και αργότερα δεν πέτυχαν ούτε μια από.. τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις τους, να ασχολούνται με ζητήματα μικροπολιτικής αντιπαράθεσης και παραπολιτικού κουτσομπολιού», τόνισε ο πρωθυπουργός δείχνοντας ξεκάθαρα τον Γιάννη Στουρνάρα.
«H κυβέρνηση ενώνει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες γύρω από τον μεγάλο εθνικό στόχο: να αφήσουμε πίσω το παρελθόν της χρεοκοπίας στο οποίο μας οδήγησε το παλιό πολιτικό σύστημα ως πολιτικός εκπρόσωπος της εγχώριας ολιγαρχίας», πρόσθεσε.
Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους υπουργούς του να μην πέφτουν στις παγίδες που στήνουν τα Μέσα Ενημέρωσης που είναι αντίθετα στην κυβέρνηση, προτρέποντας τους υπουργούς να δουν τη μεγάλη εικόνα και να συνεχίσουν αφοσιωμένοι στους μεγάλους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν και να μην παρασύρονται σε διαμάχες που επιλέγει ο αντίπαλος για να θολώσει τα νερά.