ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Απορρίφθηκε η πτώχευση του ΒΗΜΑ FM

Απορρίφθηκε η πτώχευση του ΒΗΜΑ FM και όπως γράφει το e-tetradio βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου που σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρνητική για την Alter Ego. Συγκεκριμένα το e-tetradio αναφέρει σχετικά:
"Το δικαστήριο δέχεται τις αιτιάσεις των εργαζομένων και δεν δέχεται καμία από τις παρεμβάσεις της Alter Ego. Είναι η προσπάθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη να πτωχεύσει την εταιρία που κατείχε.. το Βήμα 99.5, «Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις ΒΗΜΑ FM AE».
Το δικαστήριο κρίνει «ότι δεν έχουν εξαντληθεί όλες οι ενέργειες που είχε τη δυνατότητα η Alter Ego να πράξει σύμφωνα με τα οριζόμενα στο νόμο και στο καταστατικό της εταιρίας ώστε με τη μικρότερη επέμβαση στην αυτονομία της διοίκησης να επιλυθούν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στον τρόπο λειτουργίας της και τα οποία προβλήματα που κύρια αιτία έχουν την έλλειψη ρευστότητας».
Αβάσιμες λοιπόν οι παρεμβάσεις της Alter Ego και βάσιμες αυτές της ΕΤΕΡ που ήταν στη συγκεκριμένη περίπτωση η αντίδικος του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Τώρα όλα επιστρέφουν στην αρχή. Τι θα κάνει η Alter Ego; Και τι θα πράξει το ΕΣΡ με μία εταιρία που κάνει όλα αυτά, αλλά διεκδικεί τηλεοπτική άδεια;"