ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Αρκεί να θέλει κάποιος να κάνει ρεπορτάζ!

Mε αθρόα συμμετοχή συνεχίονται τα σεμινάρια για τα Νέα Μέσα, που διοργανώνει η ΕΣΗΕΑ στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να παράσχει στους δημοσιογράφους πρακτικές και εξειδικευμένες γνώσεις, απαραίτητες για τη μετάβασή τους από τα παραδοσιακά ΜΜΕ στο νέο περιβάλλον της ψηφιακής δημοσιογραφίας.
Η επιστημονική υπεύθυνη των σεμιναρίων, δημοσιογράφος..
Σόνια Χαϊμαντά έγραψε στα σόσιαλ μίντια για τους σημερινούς ομιλητές του σεμιναρίου:
«Ευχαριστώ δημοσίως τον "ρεπόρτερ", Χρήστο Ξανθάκη, για την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και de profundis κατάθεση της εμπειρίας του για τη δημοσιογραφία στα Νέα Μέσα και το storytelling. Επίσης ευχαριστώ τον δημοσιογράφο Γιώργο Μαύρο, για την πολύ χρήσιμη και όπως αποδείχθηκε, αισιόδοξη μαρτυρία του για το πως οι νέες τεχνολογίες μπορούν υπό προυποθέσεις να ωφελήσουν... σοβαρά όχι μόνο το διεθνές οικονομικό ρεπορτάζ αλλά ΚΑΘΕ ρεπορτάζ. (Αρκεί να θέλει κάποιος να κάνει ρεπορτάζ!). Σήμερα στα σεμινάρια της ΕΣΗΕΑ για την ψηφιακή δημοσιογραφία.»

Το σεμινάριο ”NewMedia” θα διαρκέσει συνολικά εννέα εβδομάδες και συγκεκριμένα έως και την Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019. Τα μαθήματα θα παραδίδονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Γεώργιος Καράντζας», στον 1ο όροφο του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).