ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ο «σαχλαμαρόμαγκας» και ο «μπουρδοδημοσιογράφος»

Άνοιξε κόντρα με Πολάκη και «Εφημερίδα Συντακτών»

Μία νέα κόντρα άνοιξε μέσα στο Σαββατοκύριακο με πρωταγωνιστή τον Παύλο Πολάκη και τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα σχετικά με την υπόθεση του αποθανόντα δημοσιογράφου, Βασίλη Μπεσκένη.
Σχολιάζοντας την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας να πάει την υπόθεση της δικαίωσης Μπεσκένη στο Εφετείο, η
Εφημερίδα των Συντακτών δημοσίευσε άποψη συντάκτη της, του Δημήτρη Νανούρη, ο οποίος κατακεραύνωσε τον υπουργό, προσδίδοντάς του τον χαρακτηρισμό «σαχλαμαρόμαγκας».
«Όταν μοστράρεσαι πολιτικός ανήρ διευρυμένου μάλιστα διαμετρήματος, περίπου Ρομπέν των Δασών, στα αντικείμενα της Υγείας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, θα ’πρεπε, αν μη τι άλλο, να ’χεις τη γενναιότητα ν’ αναγνωρίζεις τα λάθη σου και τη μεγαλοψυχία να ζητάς πού και πού συγγνώμη» έγραψε ο δημοσιογράφος της ΕφΣυν.

Ο Παύλος Πολάκης με τη σειρά του απάντησε στην επίθεση αυτή, χαρακτηρίζοντας τον δημοσιογράφο «μπουρδοδημοσιογράφο», ενώ ξεκινώντας το σχόλιό του, έγραψε: Είσαι λέει αριστεριστής, το ήξερα πως μισείς τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, φαινόταν απ’ τα γραπτά σου...
Πως αγαπούσες τον Μπεσκένη τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του ακροδεξιού Άδωνη Γεωργιάδη, δεν μπορούσα να το φανταστώ.
Πριν ξαναγράψεις σαχλαμάρες δες τη σύμβαση του Μπεσκένη, τη μέρα που έφυγε από το υπουργείο που του έκοβαν αργομισθία στο Κεελπνο και μετά ξανά πες μου να ζητήσω συγγνώμη από το κύκλωμα της σαπίλας….
Άντε γιατί η αντισυριζαϊκή τύφλωση σας εχει πειράξει το μυαλό, εσάς τους επαναστάτες της φακής…. Άμα ξαναβρίσεις δεν θα σου απαντήσω. Όχι μόνο γιατί είσαι αμελητέα ποσότις, αλλά και γιατί τα κέρδισες τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που σου αναλογούσαν στη ζωή σου βρίζοντας εμένα: Σε αναπαρήγαγαν από τα μέσα του Μαρινάκη μέχρι του μακαρίτη Θέμου μέχρι τα Λίμπεραλ και Πρόταγκον!!!! (το μοναδικό χρονογράφημα σου που πήρε τέτοια έκταση, όχι γιατί αξίζει ο λόγος σου ή τα στοιχεία σου αλλά γιατί χτυπάς τον εχθρό αυτών που σου δώσαν αναδημοσίευση…. Εσύ δεν είσαι εχθρός τους, είσαι κατοικίδιο της αυλής τους… Γι’ αυτό αναπαράγουν το “αριστερό” νιαούρισμα σου…)
», κατέληξε.
πηγή: altsantiri