ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος

Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών θα είναι τελικά ο γνωστός και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, με τον οποίο συναντήθηκε το πρωί στην Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο ίδιος ο δημοσιογράφος έγραψε σχετικά στα σόσιαλ μίντια:
"Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και.. καθήκοντος αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτακη να ειμαι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών. Είναι υποχρέωση μου να συστρατευθώ στον μεγάλο αγώνα του Κυριάκου για την ανόρθωση της πατρίδας μας!"
Ο Γιάννης Λοβέρδος γεννήθηκε το 1959, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και ασκεί τη δημοσιογραφία εδώ και 33 χρόνια.
Έχει εργασθεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Καθημερινή, Βήμα, Απογευματινή και Επενδυτής, διετέλεσε διευθυντής της Βραδινής, ενώ για σειρά ετών είχε την ευθύνη ενημερωτικών εκπομπών στη ΝΕΤ, στο Αlter και το Μega.