ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Στάση εργασίας στην ΕΡΤ

Δίωρη στάση εργασίας στην ΕΡΤ πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη της 2ωρης στάσης εργασίας από τις 16.00 έως τις 18.00, για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στην ΕΡΤ (τηλεόραση, ραδιόφωνο, πολυμέσα), προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνέλευση..
για τα καίρια εργασιακά τους θέματα.
***
Η Σοφία Χουντάση τέθηκε επικεφαλής του section της FmVoice για την Αυτοδιοίκηση όπου παρουσιάζονται τοπικά και περιφερειακά θέματα ενώ αναδεικνύονται οι θέσεις υποψηφίων για τις εκλογές. Επίσης το σάιτ, υπό την εποπτεία του Δημήτρη Δοντά, δημιούργησε το Car Voice με σκοπό την εναλλακτική ενημέρωση του κοινού στα θέματα γύρω από το Αυτοκίνητο.
***
Εξώδικο στο Capital.gr απέστειλε η διοίκηση της Folli Follie για το δημοσίευμα σχετικά με σχέδιο εξυγίανσης της εταιρείας. Με το εξώδικο ζητά να “κατέβει” το δημοσίευμα, καθώς όπως υποστηρίζει, περιλαμβάνει “ευαίσθητα δεδομένα εμπιστευτικής φύσεως”. Παράλληλα, ζητά από το Capital.gr να μην ασχολείται εφεξής με την εταιρεία!