ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Η «δημοκρατία» τρολάρει το «Βήμα»!

Η εφημερίδα «δημοκρατία» τρολάρει το ΒΗΜΑ για την «αγχωμένη» προσπάθειά του, όπως γράφει, να ανασκευάσει όσα είχε δημοσιεύσει την προηγούμενη Κυριακή 29 Νοεμβρίου, για τον ΕΟΔΥ και το σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων του κορονοϊού. 
Συγκεκριμένα η «δημοκρατία» γράφει, μεταξύ αλλων, για το «Βήμα»:
χθεσινή προσπάθεια της εφημερίδας το «Βήμα» να.. ανασκευάσει όσα είχε δημοσιεύσει την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, για το παράλληλο σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων του κορονοϊού, μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον… αγχωμένη.
Στην εφημερίδα, προφανώς, έχουν πέσει… πολλά τηλεφωνήματα, τα οποία έχουν προκαλέσει πανικό. Ποιούμενοι την ανάγκη φιλοτιμία, δημοσίευσαν χθες δικαιολογίες που μοιάζουν σαν να τις έγραψε ο «πρόεδρος του Εδεσσαϊκού» με την ατυχή συνέντευξή του που έγινε «viral» στο διαδίκτυο.
Θα μπορούσαν αυτές οι δικαιολογίες να διδάσκονται και από αυτά τα ΙΕΚ τύπου «Σκόιλ ελικικού» του Βρούτση. (...)
Το «Βήμα» «ένιωσε την ανάγκη» να απολογηθεί, αναφέροντας: «Μέσα στον θόρυβο που προκλήθηκε “τσουβαλιάστηκαν” δύο διαφορετικά δημοσιεύματα, που ατυχώς συνέπεσαν χρονικά, υπό τον επιπρόσθετο και παραπλανητικό τίτλο τα “διπλά βιβλία του ΕΟΔΥ”. Ακολούθησε το γνωστό πολιτικό πατιρντί. Αποφασίσαμε την αποχή από μια δημόσια αντιπαράθεση που διεξαγόταν σε λανθασμένη βάση, μέχρι να καθίσει ο κουρνιαχτός». Και συνεχίζει το δημοσίευμα, αναφέροντας ότι διπλά βιβλία δεν υπήρξαν ποτέ, αλλά: «…υπάρχουν δύο αρχεία σε δύο διαφορετικούς φορείς και όχι διπλά βιβλία σε έναν. Έτσι όπως γίνεται η καταγραφή των στοιχείων όμως από αυτούς τους δύο φορείς οδηγεί σε αναχρονισμό της εισαγωγής τους στο σύστημα, ο οποίος θολώνει την εικόνα για τα κρούσματα».
Για την ιστορία όμως, η «δημοκρατία» συνέχισε τις αποκαλύψεις ολόκληρη την εβδομάδα, στηρίζοντας και υποστηρίζοντας τις αποκαλύψεις με στοιχεία.
Όσον αφορά το «πολιτικό πατιρντί», αυτό είναι οι ερωτήσεις όλων των κομμάτων στη Βουλή για τις αποκαλύψεις που δείχνουν μπάχαλο, εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχει οργάνωση και σοβαρότητα, γιατί είναι χιλιάδες οι συνάνθρωποί μας που έχουν χαθεί από τον κορονοϊό."