ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Μηνύματα συμπαράστασης στην απεργία από τα 600.000 μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων

Ο Γιουνές Μζαχέντ, Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων, με θερμά λόγια εκφράζει αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους απεργούς δημοσιογράφους και εργαζόμενους στα ενημερωτικά Μέσα και δηλώνει:
«Η Ομοσπονδία μας συμμετέχει στον αγώνα που δίνετε μη αποδεχόμενοι νόμους και μέτρα, που πλήττουν τα δικαιώματα των δημοσιογράφων.. και των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης.
Μαζί θα συνεχίσουμε, με την υποστήριξη των Ενώσεων μελών από όλο τον κόσμο, θα εκφράσουμε αλληλεγγύη και θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες, για να κερδίσουμε αυτή τη δίκαιη μάχη».
Επιπλέον, ο Αντονί Μπελανζέ, Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων, χαιρετίζει τη σημερινή απεργία εκφράζοντας τα 600.000 μέλη της Ομοσπονδίας από όλο τον κόσμο και δηλώνει:
«Είμαι πεπεισμένος ότι η αλληλεγγύη αποτελεί θετικό παράγοντα για όλους όσους απεργούν και όσους εργάζονται για το γενικότερο συμφέρον και την προάσπιση της δημοσιογραφικής ποιότητας.
Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί».