ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Εξώδικα Τσίπρα σε Κουρτάκη, Παπαχρήστο και Άλτερ Έγκο για το σπίτι στο Σούνιο

Εξώδικα στον εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη, τον δημοσιογράφο των Νέων Γιώργο Παπαχρήστο και την εταιρία Άλτερ Έγκο (Mega, ΝΕΑ, ΒΗΜΑ) του Βαγγέλη Μαρινάκη , έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Στα εξώδικα ζητάει την επανόρθωση των αναφορών που έγιναν το σπίτι στα Λεγραινά και την ενοικίαση εξοχικής κατοικίας από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ..
Το εξώδικο στον Γιάννη Κουρτάκη έγινε γνωστά από ανάρτηση του ίδιου του εκδότη στο twitter: «Πριν από λίγο παρέλαβα εξώδικη επιστολή από τον Αλέξη Τσίπρα. Ομολογώ ότι ήταν πολύ πιο άμεσος από το χρόνο που του πήρε για να μας πει ότι νοικιάζει 500 ευρώ ένα σπίτι 140 τετραγωνικών στο εξωτικό Σούνιο».
Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας στην ανακοίνωση με την οποία παρουσιάζει τα στοιχεία ενοικίασης της εξοχικής κατοικίας (δείτε ΕΔΩ) προανήγγειλε ότι θα προχωρήσει σε προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Συγκεκριμενα έγραψε: «Στα δώδεκα και πλέον χρόνια που βρίσκομαι στη πολιτική ζωή ως αρχηγός κόμματος έχω επιλέξει να μην ασκώ τα δικαιώματα που ο νόμος μου δίνει για να προστατέψω τον εαυτό μου, ακόμη και από κακόβουλες επιθέσεις. Υπάρχουν όμως στιγμές που η σιωπή εκλαμβάνεται ως ενοχή.Για τα όσα είπαν και έγραψαν αυτές τις μέρες, περί σχέσης μου με τη διαπλοκή, περί αγοράς βίλας εκατομμυρίων και περί δήθεν ανακατασκευής της εξοχικής μου κατοικίας από εισηγμένη στο χρηματιστήριο κατασκευαστική εταιρία έναντι ενός εκατομμυρίου για λογαριασμό μου, θα κληθούν σύμφωνα με το νόμο να ανασκευάσουν και να αποκαταστήσουν την αλήθεια όσοι την κακοποίησαν. Αν δεν το πράξουν ως οφείλουν, θα ασκήσω τα δικαιώματα που ο νόμος ορίζει. Και θα διεκδικήσω το πόσο που δήθεν κόστισε η ανακατασκευή για να το διαθέσω στον ΕΔΟΕΑΠ, τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης που αυτές τις μέρες δίνουν έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις που θα φέρει ο νόμος του κου Πέτσα».

Και το tweet Κουρτάκη με το εξώδικο Τσίπρα: