ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Τι τα θέλουν τα δελτία ειδήσεων;..

* Μια προσωπική εμπειρία: Είμαι στο τουτού πριν από δυο μέρες, μεσημέρι βρουμ βρουμ στην Κηφισίας, πάω για δουλειά δημοσιογραφική, ανοίγω ραδιόφωνο, πέφτω πάνω στο δελτίο ειδήσεων ενός από τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς της πρωτευούσης.
Θα μου πεις «τι το θέλει το δελτίο ειδήσεων ο δημοφιλής μουσικός.. σταθμός», θα σου απαντήσω «δικό τους είναι το ραδιοφωνάκι, ό,τι θέλουν το κάνουν».
* Εντάξει λοιπόν, πρώτη είδηση φυσικά ο κορωνοϊός και αρχίζει η σπήκερ και λέει «τόσα τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες».
Και τέλος!
Τέλος σε λέω, ύστερα πέρασε σε είδηση για το άνοιγμα των καταστημάτων, για την πυρηνική φυσική, για τους μετεωρίτες για κάτι τέλος πάντων.
Αλλά κουβέντα για θύματα, τσιμουδιά για διασωληνωμένους.
Ούτε λέξη. Ούτε φωνήεν, ούτε σύμφωνο. Μόνο τα κρούσματα και γειά σας κρετίνοι, που μου θέλετε και τριψήφιο αριθμό νεκρών…
* Αν νομίζουν κάποιοι ηλίθιοι ότι κάπως έτσι εξυπηρετούν καταστάσεις, νομίζω ότι και ο ίδιος ο Πέτσας θα τους μούντζωνε! 

- από τη στήλη του Χρήστου Ξανθάκη medioΠΙΛΑΦΟ στο newpost