ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Αναβλήθηκε ο πλειστηριασμός της βίλας Ψυχάρη


Δεν πραγματοποιήθηκε -λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας του COVID- o προγραμματισμένος πλειστηριασμός της κατοικίας του Παναγιώτη Ψυχάρη στο Παλαιό Ψυχικό (ΕΔΩ). Υπενθυμίζεται ότι τιμή πρώτης προσφοράς ήταν τα 2,4 εκατ. ευρώ με το ακίνητο συγκεντρώνει ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον από εταιρείες και ιδιώτες..****
Σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισε το μεσημέρι της Πέμπτης η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook, messenger σχεδόν σε όλη την Ευρώπη και στη χώρα μας. Σύμφωνα με το downdetector η πλατφόρμα έχει πέσει. Το Messenger επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με φίλους τόσο στο κινητό όσο και στην κεντρική ιστοσελίδα.
***
Ποιος ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας – πολυπράγμων (αν και όλοι είναι πολυπράγμονες), αγόρασε αεροπλάνο σε τιμή ευκαιρίας; Βέβαια όταν λέμε  τιμή ευκαιρίας εννοούμε ένα ποσό της τάξης των 32 εκατ. ευρώ. Κι όπως γράφει το enimerosi24 είναι μια καλή τιμή για τον καναλάρχη  αφού τα αντίστοιχα αεροπλάνα πωλούνται 38 εκ. δολάρια.
***
Παραιτήθηκε από “Τα Νέα” ο αρθρογράφος της εφημερίδας Περικλής Δημητρουλόπουλος.
***
Αναβολή για την ερχόμενη Τρίτη πήρε η ακρόαση του ΣΚΑΪ στο ΕΣΡ, για τις "απειλές λεκτικής και φυσικής βίας" στο Big Brother.