ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

«Αποκλειστικές» φούσκες χωρίς τέλος

Οταν το «Βήμα» και τα «Νέα» ζητούσαν επανειλημμένα συγγνώμη

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εφημερίδες του πρώην ΔΟΛ, νυν ΔΟΜ, ασχολήθηκαν με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας «αποκλειστικά» ρεπορτάζ που υπόσχονταν τρομερές δημοσιογραφικές αποκαλύψεις.
Αντίστοιχα δεν ήταν λίγες οι φορές που για κάποια απ’ αυτά τα ρεπορτάζ αναγκάστηκαν να ζητήσουν.. «συγγνώμη», καθώς οι υποτιθέμενες αποκαλύψεις τους αποδείχθηκαν σκέτοι «άνθρακες». Ας θυμηθούμε μερικές απ’ αυτές:
●Στις 6 Δεκεμβρίου του 2016 το «Βήμα» δημοσίευε την «αλήθεια για την υπόθεση Κατρούγκαλου», παίρνοντας πίσω όλα όσα είχε γράψει εις βάρος του πολιτικού σε σχέση με την επαγγελματική δραστηριότητά του. «Σε σχέση με τα όσα είχαν γραφτεί στο ρεπορτάζ της εφημερίδας μας στις 22.3.2015 για την επαγγελματική δραστηριότητα του κ. Κατρούγκαλου διευκρινίζουμε ότι, όπως εκ των υστέρων διαπιστώσαμε, τα περί δήθεν προμήθειάς του για το διορισμό απολυμένων ή τεθέντων σε διαθεσιμότητα υπαλλήλων και οι συναφείς τίτλοι που συνόδευαν το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα», έγραφε η εφημερίδα.

- διαβάστε περισσότερα στο ρεπορτάζ του Δημήτρη Τερζή στην Εφημερίδα των Συντακτών ΕΔΩ