ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Η απεργία, ο Πέτσας και οι μπηχτές του Mega

* H απεργία των τηλεοπτικών δημοσιογράφων μπήκε προσωρινά στον πάγο για να προχωρήσει νέα συζήτηση με Πέτσα και να κάνουν συνελεύσεις οι εργαζόμενοι.
Θα φανεί στη διαδρομή ποιος θα βγει κερδισμένος, αν και η συνδικαλιστική παράταξη Δούρειος Τύπος επιμένει ότι η κυβέρνηση έχει κάνει υποχωρήσεις αποδεχόμενη πως:
«Οι 400 θέσεις εργασίας θα είναι.. πλήρους απασχόλησης, ο αριθμός των εργαζομένων στις συνδεδεμένες εταιρίες θα πάει από 30% στο 20%, ενώ θα αφαιρεθεί η ρύθμιση για τα μπλοκάκια και τις συμβάσεις έργου» (δείτε ΕΔΩ).
Αν μας προκύψουν τελικά τα ανωτέρω, είναι μια νίκη μικρή αλλά όχι ασήμαντη. Τη χρειάζεται κι ο Πέτσας, για ν’ ασχοληθεί ύστερα απερίσπαστος με τις όχι και τόσο καλυμμένες μπηχτές εκ μέρους του Mega…
* Παρεμπιπτόντως, από Γενάρη το «Ραδιο Αρβύλα» επιστρέφει στο Open. Για να δούμε αν θ’ αφήσει στην ησυχία τους την κυβέρνηση και τους παπάδες!

- από τη στήλη του Χρήστου Ξανθάκη medioΠΙΛΑΦΟ στο newpost