ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Πρόωρο τέλος για εκπομπή του Οpen λόγω κορονοϊού

Tην επόμενη εβδομάδα μπαίνει τέλος σε μια από τις εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού Open λόγω κορονοϊού και των έκτακτων συνθηκών με την καραντίνα. Με μία ανάρτησή της στο instagram, η τηλεπαρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε γνωστό ότι σταματά πρόωρα την ερχόμενη Τετάρτη η προβολή της εκπομπής της «Γράμμα για σένα» στο OPEN.
Η ίδια έγραψε: «Απόψε είναι το προτελευταίο ΓΡΆΜΜΑ. Βρέθηκε… θετικό στον ιό (ευτυχώς όλοι οι συντελεστές χαίρουμε άκρας υγείας, για να μη γίνει καμία παρανόηση!…). Η εκπομπή όμως (και η προσπάθειά μας)… νόσησε βαριά από τον Covid.
Οι νέες συντεταγμένες ζωής που δημιούργησε ο ιός, αφαιμάσσουν το Γράμμα για σένα από δομικά στοιχεία, όπως τα ταξίδια ανθρώπων από μακριά, οι αγκαλιές και η έκφραση συναισθημάτων, η παρουσία κοινού, με αποτέλεσμα να μην προκύπτει η ουσία της εκπομπής έτσι όπως όλοι την αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Σας ευχαριστώ αγαπημένο μου κοινό για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, επίσης Νίκο Κοκλώνη και Open, αλλά κυρίως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους συνεργάτες μου, την υπέροχη ομάδα του ΠΑΚΈΤΟΥ που σύσσωμη δούλεψε και για το ΓΡΆΜΜΑ! Αλλά καμιά φορά παιδιά έχεις να παλέψεις με δυνάμεις που σε ξεπερνούν. Η αγάπη ωστόσο και μεταξύ μας, αλλά και για κάθε έντιμη και άξια προσπάθεια, δεν ξεπερνιέται ποτέ! Κι αυτό είναι που κρατάμε. Μέχρι να επιστρέψει η ζωή στην κανονικότητά της, υπομονή!».