ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020

Επιτέλους διορίστηκε!

Στο ιδιαίτερο γραφείο Πικραμμένου ο Γρηγόρης Ψαριανός

Συνεργάτης στο ιδιαίτερο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου είναι από την 1η Δεκεμβρίου ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Θυμίζουμε ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός, τον Μάιο του 2019 είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις εθνικές.. εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθήνας, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί..
 Ο Ψαριανός έχει περάσει από το ΚΚΕ Εσωτερικού (ξεκινώντας από την οργάνωση νεολαίας Ρήγας Φεραίος), ήταν ιδρυτικό μέλος της ΕΑΡ, του Συνασπισμού και της ΔΗΜ.ΑΡ., εκλέχθηκε βουλευτής Β’ Αθηνών το 2007 και το 2009 με τον ΣΥΡΙΖΑ, το 2012 με τη Δημοκρατική Αριστερά και το 2015 με το Ποτάμι για να έρθει στη συνέχεια η συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και ο διορισμός στο ιδιαίτερο γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου.

ΥΓ Πάντως η μεγάλη μου αδερφή που ψηφίζει πολλά χρόνια τώρα μου έχει εξομολογηθεί πως τον είχε «σταυρώσει» -το πότε δεν μου το διευκρίνισε...