ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Τσίπρας: Η κυβέρνηση δημιούργησε «συνθήκες εξαγοράς» των ΜΜΕ

«Η κυβέρνηση έχει εκμεταλλευθεί μια συνθήκη δυστυχίας προκειμένου να δημιουργήσει συνθήκες εξαγοράς των ΜΜΕ» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη το πρωί της Παρασκευής και το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης κατέλαβε το θέμα με την ενοικίαση του εξοχικού στοΣούνιο (ΕΔΩ)..Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ καταφεύγει σε κιτρινισμό και λάσπη, ενώ χαρακτήρισε «οξύμωρο», ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα των «υπερχρεωμένων μεγαλοϊδιοκτητών» να κάνουν ερωτήματα για το σπίτι που νοικιάζει ο πολιτικός τους αντίπαλος.
Απαντώντας για τα όσα είπε ο βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Γιαννούλης για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στονALPHA, ο Τσίπρας χαρακτήρισε «υπερβολική» την κριτική του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας όμως λόγο για «ΥΕΝΕΔοποίηση της πολιτικής ζωής». «Εδώ μιλάμε για κάτι το οποίο είναι πρωτοφανές. Η ελληνική κυβέρνηση έχει εκμεταλλευθεί μια συνθήκη δυστυχίας προκειμένου να δημιουργήσει συνθήκες εξαγοράς» των ΜΜΕ είπε ο κ. Τσίπρας, αναφερόμενος στα 20 εκατομμύρια ευρώ της λίστας Πέτσα. «Εδώ ήταν εξαγορά που έγινε συνειδητά και συντεταγμένα» τόνισε ο ίδιος, διευκρινίζοντας ότι δεν είναι κατά της ενίσχυσης του Τύπου, αλλά του «τρόπου που γίνεται η ενίσχυση του Τύπου».