ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Νέο μουσικό κανάλι: Panik TV


Η δισκογραφική εταιρία Panik Entertainment Group πήρε άδεια για μουσικό, τηλεοπτικό, κανάλι.
Η μετάδοσή του θα γίνεται διαδικτυακά, καθώς και μέσω δορυφόρου και ευρυζωνικών δικτύων, μέσω δηλαδή Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision κ.ά.
Μάλιστα οι υπεύθυνοι της δισκογραφικής έστειλαν στον ΕΣΡ κι ένα ενδεικτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα.. με τίτλους εκπομπών και τους χρόνους διάρκειάς τους καθώς και μία υπεύθυνη δήλωση του Γιώργου Αρσενάκου (CEO της Panik Entertainment Group) περί τηρήσεως της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας και τους αντίστοιχους κανόνες δεοντολογίας.
Ιδού πως το περιγράφουν: «Το περιεχόμενό του θα είναι 24ωρο, σε καθημερινή βάση, μουσικό και ψυχαγωγικό. Το μουσικό περιεχόμενο περιλαμβάνει την προβολή music videos, που είναι παραγωγές της Panik Entertainment Group για τους καλλιτέχνες που ανήκουν στο δυναμικό της. Το ψυχαγωγικό περιεχόμενο αποτελείται από ολιγόλεπτες αυτοτελείς εκπομπές, οι οποίες θα αφορούν τις εξής θεματικές ενότητες: μουσικά νέα (με ειδήσεις από το χώρο της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής, καθώς και μουσικά charts), social media news (με ειδήσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ), culture (με ειδήσεις - προτάσεις για τα πολιτιστικά δρώμενα), αστρολογικές προβλέψεις και lifestyle news (θέματα που αφορούν τον τρόπο ζωής).» 
 - πηγή: e-tetradio