ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Η «Κιβωτός του Κόσμου» στην εκπομπή «Προσφέρω»


Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι ένας εθελοντικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Με την καθοδήγηση του πατέρα Αντωνίου, εδώ και 23 χρόνια, η «Κιβωτός» είναι μια μεγάλη αγκαλιά για τα απροστάτευτα παιδιά, τις μητέρες και τις οικογένειες που διαβιούν στις χαραμάδες της κοινωνίας και βρίσκονται σε ανάγκη. Ο πατήρ Αντώνιος βοηθά παιδιά και οικογένειες να κάνουν το.. «ριμπάουντ» της ζωής τους, να επιλέξουν τα φωτεινά χρώματα και να συνθέσουν τον καμβά της ζωής τους με χαρά, ευτυχία, δημιουργία και αγάπη.
Ο πατήρ Αντώνιος, ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου», είναι προσκεκλημένος στην εκπομπή «Προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020, στις 15:00, από το Πρώτο Πρόγραμμα και αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας. Ο πατήρ Αντώνιος εξηγεί στην Αθηνά Γιόγιακα πώς το ξεκίνημα της ιερατικής του δράσης στον Κολωνό τού δημιούργησε την ανάγκη να αντιδράσει στη δυσάρεστη κατάσταση που επικρατούσε εκεί και πώς έφτασε, τελικά, στην ίδρυση της «Κιβωτού του Κόσμου».
Επίσης, μιλάει για το πρόγραμμα «Μέριμνα και Φροντίδα Μητέρας» και τη στήριξη των οικογενειών με τρόφιμα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, είδη ρουχισμού και νομικές υπηρεσίες.
Ακόμη, ενημερώνει τους ακροατές και τις ακροάτριες για τα σπίτια φιλοξενίας της Κιβωτού στην Αττική, στην Ήπειρο, στον Βόλο, στη Χίο και στην Καλαμάτα, τα οποία προσφέρουν έμπρακτα προστασία σε παιδιά τα οποία ήταν παραμελημένα ή εγκαταλελειμμένα. Μάλιστα, στην «Κιβωτό» της Ηπείρου και του Βόλου λειτουργεί και Γεωργικό Σχολείο. Τέλος, μιλάει για το μεγάλο δίκτυο αγάπης της «Κιβωτού», που υποστηρίζεται αποκλειστικά από εθελοντές και δωρεές.
Επιμέλεια-παρουσίαση εκπομπής: Αθηνά Γιόγιακα