ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Τσίπρας: «Αφήνουμε τον Μητσοτάκη στη συμμαχία του με την "δημοσιογραφία του Μακελειού"»

«Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Μητσοτάκη στον δρόμο του βούρκου και της λάσπης. Τον αφήνουμε στην συμμαχία του με την “δημοσιογραφία του Μακελειού”» ειπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Όπως επισήμανε ο Τσίπρας «η μόνη διέξοδος της κυβέρνησης είναι ο αυταρχισμός και η προσπάθεια να.. βουλιάξει την πολιτική συζήτηση στον βούρκο. Η επιλογή λάσπης αποτελεί κεντρική επιλογή του ίδιου του κ. Μητσοτάκη. Δεν είναι ένας απλός αντιπερισπασμός για την “ανεμελιά” της Πάρνηθας με πάνω από 100 ανθρώπινες απώλειες τη μέρα. Αναδεικνύει τα συνολικά αδιέξοδα της κυβέρνησης μπροστά στην απώλεια ελέγχου της πανδημίας και την οικονομική κατάρρευση».
Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι «το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων του ταμείου ανάκαμψης κινείται σε διαφορετική κατεύθυνση από τις αποτυχημένες συνταγές του σχεδίου Πισσαρίδη. Ένα σχέδιο που είναι σαν να βγήκε από την χρονοκάψουλα της περιόδου 2010-2014 χωρίς τίποτα ουσιαστικά καινούργιο. Το σχέδιο που θα επεξεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα αποτελέσει την βάση ενός ανοιχτού διαλόγου με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας».