ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Σύγκρουση καναλαρχών στην Κασσαβέτη

Σύγκρουση καναλαρχών θα έχουμε το επόμενο διάστημα και ο λόγος ο νέος νόμος και οι αλλαγές που φέρνει η κυβέρνηση.
Μάλιστα τρεις από τους πέντε καναλάρχες είναι κυριολεκτικά στα σχοινιά, θεωρούν ότι η κυβέρνηση πρέπει να ακολουθήσει τα δικά τους “θέλω”, ήδη ξεκίνησαν κάποια ανυπόγραφα δημοσιεύματα και έχουν αφήσει να εννοηθεί οτι θα ξεκινήσει.. και η αυστηρή κριτική προς την κυβέρνηση, αλλά και προς τους άλλους καναλάρχες.
Αντίθετα οι άλλοι 2 καναλάρχες, τηρούν σιγή ιχθύος, φήμες λένε οτι δεν έχει καν συζητηθεί το θέμα με τα διευθυντικά τους στελέχη.
Το θέμα έγινε και συζήτηση σε τυχαία συνάντηση που είχαν παλιοί -καλοί- δημοσιογράφοι στην οδό Κασσαβέτη στην Κηφισιά, κάποιοι είχαν βγει για γλυκά, άλλοι για περίπατο (με το 6), με έναν να σημειώνει οτι του κάνει εντύπωση η ουδέτερη στάση αυτών των δύο καναλαρχών και περίμενε πιο αυστηρή κριτική αφού η κυβέρνηση όταν ήτανε στην αντιπολίτευση τους είχε κριτικάρει. Ο πιο έμπειρος απάντησε ότι, όσο πιο ισχυρός είναι ο καναλάχης τόσο λιγότερο ασχολείται.
Δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση γιατί πέρα απο τα ελληνοτουρκικά και την πανδημία έχει να αντιμετωπίσει και τα “θέλω” των καναλαρχών. Έμπλεξε!
- από το enimerosi24