ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Συγχαρητήρια μηνύματα για την απόφαση του ΣτΕ για τον ΕΔΟΕΑΠ

Συγχαρητήρια μηνύματα από εκπροσώπους των Ενώσεων μελών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον ΕΔΟΕΑΠ.
Το πρώτο μήνυμα ήταν του.. Γιουνές Μζαχέντ, Προέδρου της ΔΟΔ, ο οποίος χαρακτηριστικά αναφέρει «πιστεύω ότι αυτή η υπέροχη μάχη πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα, για την ενίσχυση των κοινωνικών κεκτημένων των δημοσιογράφων και των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης. Μπράβο σας».
Ο Τζιμ Μπουμέλα, πρώην Πρόεδρος της ΔΟΔ και επί τιμή Ταμίας της Ομοσπονδίας, διεμήνυσε: «Σήμερα όλοι γιορτάζουμε μαζί σας. Η νίκη σας είναι και δική μας. Ανεβήκατε ένα πολύ ψηλό βουνό και το καταφέρατε. Χρειάστηκε μια ηγετική ομάδα με επιμονή, με περίσσιο θάρρος και πνεύμα, που εσείς διαθέτετε σε αφθονία. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι βρίσκονται σε ασφαλή χέρια. Συγχαρητήρια».
Η Μισέλ Στανιστρίτ Γενική Γραμματέας της Εθνικής Ένωσης Δημοσιογράφων Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, επισημαίνει: «Τι θαυμάσιο αποτέλεσμα για όλους εσάς. Σας στέλνω συγχαρητήρια από όλους εμάς στην Εθνική Ένωση Δημοσιογράφων Η.Β. και Ιρλανδίας, πολύ καλά πράξατε, που ηγηθήκατε και νικήσατε αυτή τη μάχη».
Θερμά μηνύματα συγχαρητηρίων έστειλαν ο Ραφαέλε Λορούσο, Γενικός Γραμματέας της Ιταλικής Εθνικής Ομοσπονδίας Τύπου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΔΟΔ. Η Ντομινίκ Πρανταλί, Γενική Γραμματέας της Εθνικής Ένωσης Δημοσιογράφων Γαλλίας SNJ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΔΟΔ. Ο Πατρίκ Καμενκά, μέλος της Εθνικής Ενωσης Δημοσιογράφων –Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Γαλλίας SNJ-CGT. Ο Λουίς Μενέντεζ Βιλάλβα, Εκπρόσωπος της Ισπανικής FAPE στις Διεθνείς Ενώσεις και ο Πάκο Αουντίγιε, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΔΟΔ.