ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

«Χαλί» έγινε ο Αντώνης Σρόιτερ


Εντάξει, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έπρεπε να κάνει μία συνέντευξη για να «ξεπλύνει» και την Πάρνηθα, να στρώσει λίγο τη στραπατσαρισμένη επικοινωνιακή του εικόνα. Κατανοητό. Γι' αυτό και βγήκε στον Alpha.
Η απορία μου είναι με τον Αντώνη Σρόιτερ που δέχτηκε να παίξει το ρόλο του επικοινωνιακού «χαλιού», να στρωθεί μπροστά στον πρωθυπουργό ώστε ο κ. Μητσοτάκης να παίξει.. μπάλα. Δεν ήταν οι ερωτήσεις που έκανε ο δημοσιογράφος, δεν ήταν οι ερωτήσεις που δεν έκανε, δεν ήταν καν το γεγονός πως δεν του είπε κάποιος πως συνέντευξη ήταν και όχι για φιλική κουβεντούλα.
Είναι πολύ περισσότερο που δεν βρήκε να κάνει μία ερώτηση για ένα πολύ σοβαρό θέμα που απασχολεί τους εργαζόμενους στα κανάλια το τελευταίο τετραήμερο: για το νομοσχέδιο Πέτσα που μπήκε την Παρασκευή σε διαβούλευση και που ισοπεδώνει τα εργασιακά στους τηλεοπτικούς σταθμούς, μειώνοντας τις θέσεις εργασίας και αλλάζοντας (προς το χειρότερο εννοείται) τις εργασιακές σχέσεις. Ετοιμάζονται άλλωστε για απεργίες στα κανάλια, τα σωματεία είναι στα κάγκελα.
Ε, λοιπόν, γι' αυτό ο κ. Σρόιτερ δεν ρώτησε τίποτε τον κ. Μητσοτάκη. Είναι μία ερώτηση που (θα) περίμεναν όλοι οι εργαζόμενοι στα κανάλια και που δεν (θα) ήθελαν οι ιδιοκτήτες των καναλιών.

Δημήτρης Κανελλόπουλος / efsyn