ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Σταθερή δυναμική άνοδο από μήνα σε μήνα για το Open


Με αύξηση μεριδίων σε όλα τα κοινά κινήθηκε ο Μάρτιος στο OPEN, ενώ ειδικότερα στη ζώνη prime time 20:00-24:00, ο μέσος όρος του OPEN τον Μάρτιο στα δυναμικά κοινά 18-54 φτάνει το 8,6%.. (STAR 20,5 - ANT1 17,5% - SKAI 15,5% – OPEN 8,6% - ALPHA 7,4%, MEGA 5,2%).
Η αύξηση μεριδίων στο OPEN οφείλεται στην περαιτέρω ανάπτυξη της δυναμική των εκπομπών του καναλιού ξεκινώντας από την πρωινή ζώνη μέχρι και τη ζώνη του prime time.
Πιο συγκεκριμένα:
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ – πρώτο τον Μάρτιο αλλά και από την αρχή της σεζόν
Η πρωινή καθημερινή εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε!», με την Κατερίνα Καινούργιου, συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορεία και αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της από τον προηγούμενο μήνα, κέρδισε και τον Μάρτιο τη μάχη της τηλεθέασης από τον ανταγωνισμό, καταλαμβάνοντας για ακόμα μία φορά την πρώτη θέση τόσο στο σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό.
Επιπλέον, η εκπομπή που παραμένει πρώτη από την αρχή της χρονιάς στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε για το μήνα Μάρτιο μέσο όρο τηλεθέασης 16,4% , με πάνω από 3 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό, ενώ πρώτη ήρθε και στο σύνολο των τηλεθεατών με μέσο όρο τηλεθέασης 15,4% . Πρωτιά για το «Ευτυχείτε!» και στα γυναικεία κοινά με μέσο όρο τηλεθέασης 15,8% τόσο στις γυναίκες 25-44 όσο και στις γυναίκες 45-64.
ΈΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ – με δύναμη τα Σαββατοκύριακα, πρώτο στις γυναίκες 25-44
Υψηλά νούμερα τηλεθέασης και τον μήνα Μάρτιο για το «Έλα Χαμογέλα», την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Ο μήνας έκλεισε με ακόμα μία πρωτιά με το Έλα Χαμογέλα να έρχεται πρώτο στις γυναίκες 25-44 σημειώνοντας μέσο όρο 18,8% , ενώ στο δυναμικό κοινό 18-54 η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο 15,9%.
STYLE ME UP – με αύξηση στην τηλεθέαση ο Μάρτιος
Τη δυναμική του πορεία συνεχίζει και το «Style Me Up», με την Μαρία Μπακοδήμου αυξάνοντας συνεχώς τα ποσοστά του τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο. Η καθημερινή εκπομπή παρουσιάζει αύξηση σε όλα τα κοινά συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα, με τα δυναμικά κοινά στο 8,1% και το σύνολο στο 8,6%, αλλά και με τις γυναίκες 25-44 στο 10% και τις γυναίκες 45-64 στο 11,5%.
Πρώτο το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ με 22,7% στα δυναμικά κοινά και με σημαντική άνοδο
Το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ έκλεισε δυναμικά και τον Μάρτιο με μεγάλη πρωτιά αλλά και με σημαντική άνοδο σε όλα τα κοινά.
Το διαφορετικό δελτίο ειδήσεων του Αντώνη Κανάκη, που κρατάει πάντα ζεστή την διαδραστική επαφή του με τους τηλεθεατές, σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 22,7% στα δυναμικά κοινά 18-54 τον Μάρτιο (από 21,9% μέσο όρο τον Φεβρουάριο).
Την καθημερινή ζωντανή εκπομπή από τη Θεσσαλονίκη, παρακολουθούν καθημερινά κατά μέσο όρο 1.493.000 τηλεθεατές έστω και για ένα λεπτό. Τον μήνα Μάρτιο το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ έχει ξεπεράσει το μέχρι τότε καλύτερο επεισόδιο του συνολικά 6 φορές, με δυνατότερο σε ποσοστά τηλεθέασης επεισόδιο αυτό της 19ης Μαρτίου με τηλεθέαση 25,9% στα δυναμικά κοινά 18-54.
Πρεμιέρα τον Μάρτιο για το ΒΙΝΥΛΙΟ με πρωτιά.
Το ΒΙΝΥΛΙΟ επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN τον Μάρτιο δυναμικά με εκπομπές γεμάτες ενέργεια, χαμόγελο, διασκέδαση και νοσταλγία. Η πιο αγαπημένη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης διοργανώνοντας απίθανα τηλεοπτικά πάρτυ για σπιτική διασκέδαση μέσα στην καραντίνα, έδωσε και φωνή στους τηλεθεατές, οι οποίοι έφτιαξαν δικό τους περιεχόμενο και το μοιράστηκαν με την εκπομπή.
Ο μέσος όρος τηλεθέασης του ΒΙΝΥΛΙΟΥ τον Μάρτιο ήταν 18% στα δυναμικά κοινά 18-54, χαρίζοντας την πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής του. Χαρακτηριστικά, πάνω από 1.772.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο, συντονίστηκαν με τα τρελά πάρτυ του ΒΙΝΥΛΙΟΥ τις Πέμπτες στις 9 το βράδυ.