ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Πάσχα στο χωριό


Ενώ παραμένει άγνωστο αν θα επιτραπούν οι διαδημοτικές μετακινήσεις το Πάσχα η Ντόρα Μπακογιάννη έσπευσε να τονίσει (ΣΚΑΪ) ότι «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω.. στην Κρήτη» δείχνοντας να γνωρίζει κάτι που όλοι οι υπόλοιποι αγνοούμε.
Η πρώην ΥΠΕΞ όταν ρωτήθηκε (με το χαμόγελο στα χείλη από τους δημοσιογράφους) αν αυτό θα ισχύσει για όλους υπογράμμισε ότι «κοιτάξτε, πρώτα ο θεός, ναι. Θα μπορέσουμε να πάμε» προαναγγέλλοντας (;) την απόφαση της κυβέρνησης για περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων.
Η δήλωση της βουλευτίνας της Νέας Δημοκρατίας, σε μια περίοδο εξαιρετικά πιεσμένη εξαιτίας της επιδημιολογικής κατάστασης που παρουσιάζει η χώρα, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλά μηνύματα να αντιμετωπίζουν με χιούμορ τα όσα είπε η κυρία Μπακογιάννη και άλλους με θυμό.
Λίγο αργότερα, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε διευκρινιστική δήλωση που λέει πως «τον πρώτο λόγο έχουν οι λοιμωξιολόγοι».Για όσους κόβουν και ράβουν, με τρόπο… καταπληκτικό, σας παραθέτω ολόκληρη την δήλωση μου.

Σ.Ι. / efsyn.gr