ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Έχω υποστεί εργασιακό εκφοβισμό από γυναίκα»


Για τον εργασιακό εκφοβισμό που έχει υποστεί αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση στον δημοσιογραφικό χώρο μίλησε η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου..«Υπάρχουν συνάδελφοι που μου έχουν εξομολογηθεί ότι έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Βεβαίως νομίζω ότι είναι η ώρα να βγούνε όλοι μπροστά με μια φωνή γιατί αξίζει τον κόπο να αλλάξει κάτι», είπε στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» στον Alpha.
«Έχω υποστεί εργασιακό εκφοβισμό από γυναίκα κι όχι από άντρα. Νομίζω ότι κι οι γυναίκες πολλές φορές μες στην αγωνία τους να υπερισχύσουν μέσα στον χώρο, μπορούν να γίνουν πολύ σκληρές. Υπάρχει φόβος και ποτέ δεν μπορείς να κατηγορήσεις μια γυναίκα κι έναν άντρα που το έχει περάσει αυτό και το πως θα αντιδράσει, ούτε μπορείς να τον νουθετήσεις σε μία τέτοια περίπτωση», συνέχισε.
Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega αναφέρθηκε στους γιους της αλλά και στην απόφασή της να φύγει από την ΕΡΤ για να δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές της.