ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

«Eχει την κακή συνήθεια να κρατάει ηχητικά ντοκουμέντα για τα πάντα»


«Ο Ιωσήφ Καλαμαράκης ή αλλιώς "η ψυχή του Real fm" κατά τον Ν. Χατζηνικολάου»

Η Μάγδα Μεταξά, ακροάτρια του Ιωσήφ Καλαμαράκη και αναγνώστρια του e-tetRadio, γράφει για αυτόν..Ο Ιωσήφ Καλαμαράκης είχε έως τώρα την τύχη να:
--) του κόψουν την καθημερινή μουσική εκπομπή γιατί, λέει, ο σταθμός είναι ενημερωτικός.
--) του περιορίσουν χρονικά το RMG γιατί, λέει, προηγείται η ποδοσφαιρική ενημέρωση.
--) του κόψουν την καθημερινή εκπομπή «Τα άνθη ανθούσι...» γιατί, λέει, έπρεπε να ενισχύσει την πρωινή ζώνη...
Αλλά μόλις ανέβηκε η ακροαματικότητα της πρωινής εκπομπής δεν τον χρειάζονταν πια. Ενοχλούσε γιατί έχει την κακή συνήθεια να καταγράφει ηχητικά ντοκουμέντα για τα πάντα και κυρίως να θυμάται τα πάντα. Πόση απόγνωση μπορεί να προκάλεσε μια δίωρη εκπομπή ώστε να έπρεπε, πάση θυσία, να τοποθετηθεί κόφτης; Η μετατροπή μιας απολαυστικής εκπομπής σε ένα σχεδόν μονόλογο προπαγάνδας από τον Γ. Μιχελάκη αφαίρεσε το «οξυγόνο» που χρειάζεται ένας δημιουργικός άνθρωπος για να δράσει.
Ο κ. Χατζηνικολάου, με όσα ανέφερε το πρωί, έδειξε πόσο λίγο εκτιμά την προσφορά του Ιωσήφ ρίχνοντας του όλη την ευθύνη γιατί προτίμησε ν' αποχωρήσει κρατώντας την αξιοπρέπειά του και να μην παίξει τον ρόλο του μαϊντανού που του επιφύλαξαν.
Πόσο είναι ντροπιαστικό για έναν σταθμό να δέχεται τόσο εμφανώς εμφύτευση «κυβερνητικού εκπροσώπου» ενώ θέλει να χαρακτηρίζεται σαν αδέσμευτος! Πόσο ανέντιμη η συμπεριφορά του απέναντι σε έναν καταξιωμένο παραγωγό σε κάθε τομέα που ανέλαβε αλλά και απέναντι στους ακροατές του που με τη σειρά τους επιβραβεύουν τον σταθμό που τον φιλοξενεί!
Έλεος! Αν θέλαμε τυφλή κυβερνητική προπαγάνδα, θ' ακούγαμε τους original στον ΣΚΑΙ.