ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

O Λαζόπουλος έκλεισε την ιστοσελίδα altsantiri.gr


Μετά από έξι χρόνια λειτουργίας στο διαδίκτυο έπεσε η αυλαία της ενημερωτικής ιστοσελίδας που είχε δημιουργήσει ο Λάκης Λαζόπουλος altsantiri.gr. Το φινάλε ανακοινώθηκε επισήμως με ένα μήνυμα.. που αναρτήθηκε εκ μέρους των διαχειριστών του και των συνεργατών του ακριβώς στι 12 το μεσημέρι της 31ης Μαρτίου του 2021.
«Όλοι μας εδώ υπηρετήσαμε με απόλυτο σεβασμό την ελευθερία και δώσαμε χώρο στις προοδευτικές ιδέες. Δεν βάλαμε τίτλους πιασάρικους, τίτλους ψευδείς, τίτλους κατ’ εντολή κανενός, τίτλους εκβιασμού, τίτλους πληρωμένους.Δεν πήραμε χρήματα για να σας πούμε 'Μένουμε Σπίτι'» αναφέρει η ομάδα της ιστοσελίδας και προσθέτει: «Ο καθένας μας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, διανύσαμε δύσκολες διαδρομές και καμαρώνουμε για τη συνεργασία μας πάνω σε κοινούς στόχους. Ίσως το altsantiri.gr να έχει στο μέλλον μια άλλη μορφή. Σας αποχαιρετούμε και σας επιστρέφουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και την τιμήσαμε στο ακέραιο.
Η ομάδα του altsantiri.gr
Εις το επανιδείν».
Το altsantiri.gr αποτέλεσε το βασικό μαζικό μέσο έκφασης και επαφής του γνωστού ηθοποιού με την επικαιρότητα μετά την πολυσυζητημένη λήξη της συνεργασίας του με τον Alpha, το 2016. Ωστόσο δεν ήταν η μοναδική απόπειρά του στον κόσμο του διαδικτύου καθώς το Φθινόπωρο του 2010 είχε δημιουργήσει την ιστοσελίδα tospirto.net η οποία επικεντρωνόταν στον τομέα του πολιτισμού και φιλοξενούσε καλλιτεχνικές ειδήσεις και συντεύξεις με πρόσωπα του θεαάτρου, του κινηματογράφου και της μουσικής.