ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Πώς είναι να πουλάς ναρκωτικά στα 14;


Ιστορίες παιδιών που «επέστρεψαν»

Υπάρχουν παιδιά που διαφέρουν από τους συνομήλικους τους. Παιδιά που έζησαν την αμφισβήτηση, την απόρριψη και πολλές φορές τη μοναξιά. Παιδιά που επέλεξαν τον δρόμο της παραβατικότητας.. και των ναρκωτικών. Το σκοτάδι από το φως.
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου στο «MEGA STORIES», την Τρίτη 6 Απριλίου στις 24:00, παρουσιάζει καθηλωτικές προσωπικές ιστορίες των παιδιών που μπλέχτηκαν σε «κακές παρέες», «συμμορίες», έφτασαν και ξεπέρασαν τα όριά τους, πλήρωσαν το τίμημα των επιλογών τους και ξεκίνησαν για το ταξίδι της επιστροφής που περνάει μέσα από τη φυλακή, τα προγράμματα κοινωνικής επανένταξης, την προσωπική ενδοσκόπηση και την αυτογνωσία.
Πώς είναι να πουλάς ναρκωτικά στα 14; Τι νιώθεις την πρώτη μέρα μόνος στο κελί σου; Πόσο «σωφρονιστική» είναι η εμπειρία της φυλακής για ένα παιδί; Είναι μοναχικός και δύσκολος ο αγώνας της επανένταξης; Πότε ξημερώνει για σένα η «καινούρια μέρα»; Τα παιδιά, που μεγάλωσαν πια, μας μιλούν για το δύσκολο ταξίδι της επιστροφής που τους δικαίωσε. Και το μοιράζονται μαζί μας.
Με δύναμη, θάρρος και νοιάξιμο για όλα τα υπόλοιπα παιδιά.. Στο «MEGA STORIES» την Τρίτη 6 Απριλίου στις 24:00.
*Στην εκπομπή παρεμβαίνουν και άτομα που εμπλέκονται με το σωφρονισμό και την κοινωνική επανένταξη των πρώην παραβατικών νέων.

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου
Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος
Υπεύθυνη Έρευνας: Ηλιάνα Δανέζη
Έρευνα: Τίνα Παππά
Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Μπότη
Κινηματογράφηση: GAP Filming team
Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς
Ενδυματολόγος: Ηρώ Τσούρτου