ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Οι μαθητές τρολάρουν την Κεραμέως


Eνα μεγάλο «ευχαριστώ» στο υπουργείο Παιδείας «για όλη την εκπαιδευτική πολιτική που ακολούθησε έναν χρόνο τώρα στην πανδημία!» είπαν σήμερα μαθητές στο Σύνταγμα. Δυστυχώς για τη Νίκη.. Κεραμέως, αυτό ήταν μόνο ένα πρωταπριλιάτικο δρώμενο που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας.
«Ζήτω η κυβέρνηση και η υπουργός, ποτέ ξανά στον δρόμο από εδώ και μπρος» έγραφε το πανό που κρατούσαν οι μαθητές. Τα παιδιά με χιούμορ και ευφάνταστο τρόπο έδειξαν τη μεγάλη εκτίμησή τους στα σχέδια Κεραμέως για το μέλλον τους, απαιτώντας… «60 μαθητές ανά τάξη», «Προαγωγικές και στα νηπιαγωγεία», αλλά και «Τηλεαπουσίες σε όσους δεν βλέπουν Survivor».
Αμέσως μετά όμως επανέλαβαν τα πραγματικά αιτήματα που τους καίνε όλες τις ημέρες του χρόνου και όχι την Πρωτοαπριλιά. «Πάρτε τώρα μέτρα για ασφαλές άνοιγμα», «Να μην δοθούν φέτος προαγωγικές εξετάσεις», «Να μην εφαρμοστούν οι αλλαγές που πέρασαν εν μέσω πανδημίας» έγραφαν τα πλακάτ που κρατούσαν. «Βάζουμε mute στο υπουργείο Παιδείας – Δυναμώνουμε τη δική μας ένταση» τόνισε η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας στο πανό της.