ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Η Ανθή Βούλγαρη για το κολιέ της υπουργού: Εγώ δεν έχω λόγους να το βουλώνω…


«Να πω τώρα κάτι που το βλέπω τόση ώρα; Το κολιέ σας κυρία Κεραμέως είναι εξαιρετικό. Είναι έργο τέχνης. Είναι η άνοιξη». Το συγκεκριμένο κοπλιμέντο το έκανε η τηλεπαρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη.. στην υπουργό Παιδείας«ζωντανά» κατά την συνέντευξη με την Κεραμέως στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Ι. Χασαπόπουλο.
Η Ανθή Βουλγαρη δέχτηκε πολλά ειρωνικά και επικριτικά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου και η απάντηση της ήρθε πάραυτα μέσω facebook:
«Τι λες ρε παιδί μου; σχολίασα το κολιέ της Κεραμέως στο τέλος της συνέντευξης που μας παραχώρησε σήμερα και θίχτηκαν οι "σοβαροί" δημοσιογράφοι. Το έκαναν παντιερα sites συγκεκριμένης πολιτικής γραμμής… Βρε τι αναστάτωση; Τι σκάνδαλο ήταν αυτό; Λοιπόν παίδες, γράφετε ό,τι θέλετε, τον αυθορμητισμό μου δεν τον χαρίζω σε κανέναν σας γιατί όταν εσείς κάνετε την πάπια για τους δικούς σας λόγους, εγώ δεν έχω λόγους να το βουλώνω…».
Ασχολίαστο το σχόλιο και η απάντηση για τα... σχόλια. Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.