ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

ΕΣΗΕΑ: Ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι περήφανος που ο Μανώλης Γλέζος υπήρξε δημοσιογράφος


«Δεν ξεχνάμε το πάθος, τη δύναμη, την επιμονή του και το κουράγιο το οποίο έδινε σε όλους μας κάθε φορά που είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε, να συναναστραφούμε ή να συστρατευθούμε σε έναν.. δίκαιο αγώνα μαζί του», τονίζει η ΕΣΗΕΑ για τον ένα χρόνο από την απώλεια του αγωνιστή και δημοσιογράφου Μανώλη Γλέζου.
«Η πορεία, η ανιδιοτελής του δράση και οι αγώνες του για την ελευθερία και τη δημοκρατία στη χώρα μας είναι πολύτιμη κληρονομιά για όλον τον ελληνικό λαό και ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι περήφανος που ο Μανώλης Γλέζος υπήρξε δημοσιογράφος συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση των δημοσιογράφων – αγωνιστών μελών της Ενώσεως», συνεχίζει η Ένωση και καταλήγει:
«Δεν ξεχνάμε το πάθος, τη δύναμη, την επιμονή του και το κουράγιο το οποίο έδινε σε όλους μας κάθε φορά που είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε, να συναναστραφούμε ή να συστρατευθούμε σε έναν δίκαιο αγώνα μαζί του. Και είναι η αλύγιστη θέλησή του που πάντα θα μας καθοδηγεί και θα μας δίνει δύναμη σε κάθε δίκαιο αγώνα για την πατρίδα, τη δημοκρατία και τα εργασιακά δικαιώματα. Γνωρίζουμε ότι στους νέους αγώνες ο Μανώλης Γλέζος θα είναι δίπλα μας και θα μας συντροφεύει, γιατί ο ίδιος αποτελεί πρότυπο αγωνιστή που θα εμπνέει κάθε δημοκρατικό πολίτη αυτής της χώρας».