ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Η συγγνώμη της Ναταλίας Γερμανού στο Νίκο Χατζηνικολάου


Μία παρεξήγηση η οποία έφερε σε δύσκολη θέση τη Nαταλία Γερμανού προέκυψε στο ξεκίνημα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha, ύστερα από την παρουσίαση της συνέντευξης.. τού Σταμάτη Σπανουδάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου.
«Η ερώτηση που έκανα στον κ. Σπανουδάκη έγινε με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις που τις κόψατε στο μοντάζ. Τις χαρακτήρισα ομοφοβικές και είναι κρίμα να διαστρεβλώνετε τα όσα είπα», ξεκαθάρισε στο μήνυμα που έστειλε ο άνκορμαν του ΑΝΤ1 και παρουσιαστής της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω».
Η παρουσιάστρια της εκπομπής διάβασε το μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου στον αέρα και ζήτησε εξηγήσεις από την παραγωγή. «Αν συνέβη αυτό ζητώ πραγματικά συγγνώμη. Ρωτάω το κοντρόλ, κακώς κόψαμε το απόσπασμα και εκθέτουμε ολόκληρο Νίκο Χατζηνικολάου. Θα παρακαλούσα να επανορθώσουμε. Δεν μπορώ να είμαι από πάνω σε όλα. Αυτό που είδαμε κρίναμε, κακώς κόπηκε έτσι. Διαχωρίζουμε τη θέση μας ως μπροστινοί της εκπομπής», επισήμανε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής με τον Κώστα Τσουρό να απολογείται επίσης για τα σχόλιά του.