ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Κίνηση - ματ από Αλαφούζο, άφησε… άφωνους Σαββίδη και Μελισσανίδη


Εδώ και λίγες ημέρες βρισκόμαστε κι επίσημα στην εποχή Ζαγοράκη στην ΕΠΟ. Ο αρχηγός της Εθνικής στο Euro 2004 ανέλαβε ένα δύσκολο έργο, με τον μεγαλύτερο αντίπαλό του να αποτελεί η… τοξικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ήδη από την πρώτη μέρα οι μεγάλες ομάδες της χώρας, επιχειρούν να προβάλλουν το ποιος είναι ο νικητής αυτών των εκλογών. Λες και αν η ΕΠΟ δεν είναι… χρωματισμένη, τότε όλα έχουν πάει στράφι! Από την πλευρά του Ολυμπιακού μάλιστα οι μουρμούρες για τον υφυπουργό Αθλητισμού έχουν ενταθεί, τη στιγμή που οι εκλεκτοί ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πέρασαν.
Ο Παναθηναϊκός δια του Γιάννη Αλαφούζου σε αυτή τη διαδικασία είχε διττή στάση. Αρχικά, ο μεγαλομέτοχος βρισκόταν περισσότερο κοντά στις θέσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, με το σενάριο να έχουν μια άτυπη σύμπλευση οι τρεις του να ήταν το πιθανότερο όλων.
Στο τελείωμα της εκλογικής κούρσας για την Ομοσπονδία, όμως, ο Αλαφούζος άλλαξε τη στάση του. Επιλέγοντας για την ακρίβεια να μην στηρίξει κανέναν, ούτε να ταχθεί με το μέρος κάποιου. Με αυτό τον τρόπο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πιστεύει, ότι μπορεί να διασφαλίσει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του. Το αν θα επιβεβαιωθεί, μόνο στην πράξη θα φανεί…