ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Αντώνης Σρόιτερ στον ΣΚΑΪ: Έχω ακούσει ότι είμαι μασόνος και δολοφόνος


Ο Αντώνης Σρόιτερ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» του ΣΚΑΪ και μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για τα πιο περίεργα μηνύματα που έχει δεχτεί. Ο δημοσιογράφος δήλωσε πως.. hate comments ακούει καθημερινά και τώρα είναι και της μόδας. «Είναι η εποχή που οι δημοσιογράφοι κι οι παρουσιαστές είναι τα μέλη του συστήματος που πάνε να γκρεμίσουν τον κόσμο. Έχω ακούσει ό,τι μπορείς να φανταστείς. Έχω ακούσει για εκατομμύρια ευρώ που αλλάζουν χέρια στους δημοσιογράφους, ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος, απατεώνας κι ότι μπορείς να φανταστείς. Να είναι καλά».
Ο δημοσιογράφος μίλησε και για τις τρεις γυναίκες της ζωής του, τις δύο κόρες του και τη γυναίκα του, παραδεχόμενος ότι έχει υποταχθεί μέσα στο σπίτι. "Δεν είχα μεγαλώσει ποτέ σε σπίτι με γυναίκες, είχα αδελφό, είχα αρσενικούς σκύλους, δεν είχα επαφή με αυτό που λέγεται γυναικοκρατία. Τώρα τη ζω, έχω υποταχθεί" είπε με ειλικρίνεια ο παρουσιαστής του Alpha.