ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

«Είναι δελτίο ειδήσεων, κύριε Κούγια, έχω (ακόμα...) δέκα ειδήσεις να παίξω»


To βράδυ της Τρίτης σε δελτίο του Αντένα που είχε καθαρό χρόνο 59 λεπτά –σύμφωνα με την ανάρτηση στο web από το κανάλι–, η συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στον Νίκο Χατζηνικολάου.. διήρκεσε λίγο πάνω από 13 λεπτά (μίλησε για τρεις υποθέσεις του).
Θα μπορούσε να θεωρηθεί είδηση ότι ο ποινικολόγος αυτή τη φορά δεν έκλεισε το τηλέφωνο, αντίθετα με ό,τι είχε κάνει με Παπαδάκη και Καινούργιου. Μάλιστα, ο Χατζηνικολάου κατέβαλε προσπάθεια για να τερματίσει τη συνομιλία υπό την πίεση του χρόνου.
Χρειάστηκαν περίπου δύο λεπτά από το πρώτο «πρέπει να κλείσουμε κ. Κούγια» (ακολούθησε και δεύτερο) έως ότου ακουστεί το καταληκτικό «σας ευχαριστώ θερμά κ. Κούγια». Σε αυτό το περίπου δίλεπτο ο παρουσιαστής χρειάστηκε να πει αρκετά «μάλιστα» (που είναι μήνυμα ότι τελειώνουμε), «σας ευχαριστώ», «να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση» κ.λπ.
Tην πιο δυνατή προσπάθεια που έκανε (και δεν είχε ακαριαίο αποτέλεσμα) απετέλεσε η αναφορά του ότι «είναι δελτίο ειδήσεων, κύριε Κούγια, έχω δέκα ειδήσεις να παίξω». Απέμεναν μόλις 14 λεπτά...
- από το Harddog