ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

O Χρήστος Νικολόπουλος, το κλεμμένο μπουζούκι και οι κρίσεις πανικού


Ο λαϊκός συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος βρέθηκε στη late night εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ANT1 και μίλησε για τις συνεργασίες του με Καζαντζίδη, Ζαμπέτα και Χιώτη,.. για τα μπουζούκια που έχασε ή του έκλεψαν, αλλά και για το πώς βίωσε περιστατικά κρίσεων πανικού.
Για το "δανεικό" μπουζούκι και εκείνο που κλάπηκε, είπε: "Δάνεισα σε κάποιον το πρώτο μου μπουζούκι και εκείνος το πούλησε γιατί είχε ανάγκη χωρίς να με ρωτήσει. Εκείνο το μπουζούκι το βρήκα και τώρα είναι στο μάστορα και φτιάχνεται. Πριν ένα χρόνο που μου έκλεψαν το μπουζούκι μου, είχα μεγάλο δεσμό μαζί του και τελικά το βρήκα και αυτό. Αυτός που το έκλεψε ο νεαρός, το πήγε σε ένα παλαιοπωλείο και αυτός που πήγε να το αγοράσει κατάλαβε ότι είναι το δικό μου από μια ανάρτησή μου στο διαδίκτυο και ειδοποίησε την αστυνομία"
Για τη στεναχώρια και τις κρίσεις πανικού εξομολογήθηκε: "Είμαι ευαίσθητος. Συγκινούμαι εύκολα. Στο χώρο μας υπάρχει αντιζηλία και φθόνος. Πληγώθηκα αρκετές φορές και η στεναχώρια μου με οδήγησε σε κρίσεις πανικού. Μια φορά, άρχισα να χάνω τον αέρα μου, να μην έχω οξυγόνο, μέσα στο αεροπλάνο. Μετά άρχισα να έχω θέμα με κρίσεις πανικού και λίγο μελαγχολία… Μπαίνω πλέον στα αεροπλάνα αλλά όχι για μεγάλα ταξίδια".
Για τους θρύλους του λαϊκού τραγουδιού: "Ο Ζαμπέτας ήταν φοβερός άνθρωπος με χιούμορ. Αυτός και ο Μανώλης Χιώτης ήταν οι μεγαλύτεροι μάγκες για μένα".