ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Ο Γιώργος Μαργαρίτης «κάνει παιχνίδι» στην ΕΡΑσπορ


Ο Γιώργος Μαργαρίτης, η λαϊκή-ροκ φωνή του ελληνικού πενταγράμμου, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, στις 10 το βράδυ, στην ΕΡΑσπορ, είναι καλεσμένος του Τάσου Επιτρόπου στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου».
Οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον σπουδαίο ερμηνευτή, και τον άνθρωπο.. Γιώργο Μαργαρίτη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα βρεθεί στο στούντιο του πρώτου αθλητικού ραδιοφώνου, θα μας ταξιδέψει μέσα από τα τραγούδια του και θα θυμηθεί τις δύσκολες, αλλά και τις λαμπρές στιγμές που βίωσε στη μακρόχρονη καριέρα του.
Ο Μίμης Ανδρουλάκης με δυο κουβέντες έχει αποτυπώσει το μεγαλείο της λαϊκής φωνής του Γιώργου Μαργαρίτη: «Η βραχνάδα του έρχεται από πολύ μακριά, εξελικτική της φωνής προγόνων λαϊκών τροβαδούρων: θεριστών και τρυγητών, βοσκών, οικοδόμων, γυρολόγων που διαλαλούν την πραμάτεια τους στα χωριά και ξελογιάζουν τις κυράδες, εργατών στις φάμπρικες και στα λιμάνια του κόσμου».

«Κάνε παιχνίδι μόνος σου»

Κάθε Δευτέρα, στις 10 το βράδυ, καλλιτέχνες, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, φυσικά αθλητές και προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο!
Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα απ’ αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους.
Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.







to