ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

To ρίσκο του One channel

*** KΡΑΤΗΣΕ την πρώτη θέση, αλλά κράτησε και το βαρύ κοινό. Αυτή είναι η γενική εκτίμηση της πιάτσας για τον ΣΚΑΪ και την πρωτιά που κατέκτησε στις μετρήσεις του Σεπτεμβρίου. Στο 15,4 % στάθηκε το κανάλι του Φαλήρου, με ιδιαίτερη προτίμηση από τις ηλικίες άνω των 40 ετών –το «βαρύ κοινό» που λέγαμε δηλαδή. Ακολούθησε ο Antenna με 13,6 % που χτίζει σιγά σιγά προφίλ και..
περιμένει την ευκαιρία του και στη συνέχεια πήραν σειρά ο Alpha με 12,6 % που διολισθαίνει αλλά κάπως καταφέρνει να κρατάει το γυναικείο κοινό του και το Star στο 12,4 % που βασίζεται στο Next Top Model για να πηγαίνει ίσα βάρκα ίσα πανί. Στην Πέμπτη θέση βρέθηκε το Open me 8,3 % που περιμένει όμως τον Οκτώβριο για να φουντώσει το ενδιαφέρον στο X Factor και να παίξει το δυνατό του χαρτί με το «Κόκκινο Ποτάμι». Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δώσει σημαντική ώθηση στο κανάλι και μπορεί να το οδηγήσει πάνω από το 10 %.
*** ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ είναι στο One channel για το πότε θα βγει το κανάλι στον «αέρα». Η μία άποψη λέει ότι καλό είναι να ντεμπουντάρει το Νοέμβριο για να κάνει ροντάρισμα ως τα Χριστούγεννα και στη συνέχεια να προχωρήσει σε επανεκκίνηση και η άλλη επιμένει ότι πρέπει να ξεκινήσουν στις αρχές Ιανουαρίου όταν τα υπόλοιπα κανάλι θα παίζουν επαναλήψεις. 
Όπως και να έχει το πράγμα πάντως, δεν αμφισβητείται το ενημερωτικό προφίλ του καναλιού, που θα ρίξει βάρος στην επικαιρότητα. Ρίσκο αναμφιβόλως, σε μια εποχή όπου έχει υποχωρήσει σαφώς ο πολιτικός πυρετός…
- από τη στήλη Mini Media του Χρήστου Ξανθάκη στο Έθνος της Κυριακής (06.10.2019)