ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019

Εμφύλιος στον ΣΚΑΪ

Άγριο “θάψιμο” των ενημερωτικών στους συναδέλφους τους στον ψυχαγωγικό τομέα

Υπόγειες, πλην ομως συντονισμένες, επιθέσεις δέχεται απο τον ενημερωτικό τομέα το ψυχαγωγικό τμήμα του ΣΚΑΪ που δεν κατάφερε με τις επιλογές του να κερδισει το τηλεοπτικό κοινό. Η προσπάθεια του καναλιού να αλλάξει προφίλ, ενισχύοντας το προγραμμα του με σειρές και τηλεπαιχνίδια δεν φαινεται να..
του βγαίνει, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η φετινη επένδυση που αγγίζει περίπου τα 40 εκ. ευρώ!
Το γεγονος εχει προκαλέσει αναστάτωση στο σταθμό που βλέπουν να χάνεται η μάχη του prime time, της ζώνης δηλαδη απο την οποία εξαρτώνται τα έσοδα, με συνέπεια να εχουν στοχοποιηθεί συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία δεν αποκλείεται σύντομα να δουν την πόρτα της εξόδου!
Εκτος ομως απο την “ταυτοποίηση” των υπευθύνων για το φετινό βατερλό που εχει κάνει η διοίκηση του σταθμού, τα στελέχη της ενημερωσης διεξάγουν τον δικό τους υπόγειο πόλεμο κατα των συναδέλφων τους στο ψυχαγωγικό τμήμα, προκειμένου να διαχωρίσουν τη θέση τους και να μη δημιουργούνται συγχύσεις, αλλα και για να ειναι ξεκάθαρο στους απο πάνω ποιοι κάνουν καλά τη δουλεια τους και ποιοι οχι!
Με λίγα λόγια το “ξύλο” των ενημερωτικών στους ψυχαγωγικούς ειναι άνευ προηγουμένου. Για αυτο και πληθαίνουν οι φωνες στο εσωτερικό του σταθμου που λένε οτι αυτή η υπόθεση δεν θα κλείσει “αναίμακτα”. Και μπορει να λεγεται οτι η νίκη εχει πολλούς πατέρες, αλλα η ήττα ειναι ορφανή… Στην περιπτωση ομως του ΣΚΑΙ η αποτυχία εχει ονοματεπώνυμο και – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετράει αντίστροφα...

- από το enimerosi24