ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ για Μπογδάνο: Χαφιεδίστικες πρακτικές

«Τέτοιες χαφιεδίστικες πρακτικές που καλλιεργούν τον κοινωνικό κανιβαλισμό είναι καταδικαστέες και δεν θα γίνουν η κανονικότητα που ονειρεύεται η ακροδεξιά τάση της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ παίρνοντας θέση για το περιστατικό με τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο που δημοσιοποίησε τα προσωπικά στοιχεία διαδηλωτή, ο οποίος..
συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στην ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας - ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται:
«Σήμερα, ο πρώην «δημοσιογράφος» του ΣΚΑΪ και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου παράνομη στοχοποίηση μέλους της ΚΝΕ, που θυμίζει τις “βέλτιστες” πρακτικές του δωσιλογισμού στην χώρα μας, στις οποίες μας είχαν συνηθίσει τα πολιτικά του πρότυπα στις μαύρες περιόδους της ελληνικής ιστορίας.
Αυτός που ήθελε τανκς στην ΕΡΤ, που υπερασπιζόταν τον Ρουπακιά, τον χρυσαυγίτη δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, σήμερα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των προσωπικών στοιχείων ενός μέλους της ΚΝΕ, παραβιάζοντας έτσι κάθε έννοια ηθικής όσο και τη συνταγματική αρχή που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών.
Βέβαια, κανείς δεν εκπλήσσεται με τον Μπογδάνο, έναν υπερασπιστή των δολοφόνων ναζί. Τέτοιες χαφιεδίστικες πρακτικές που καλλιεργούν τον κοινωνικό κανιβαλισμό είναι καταδικαστέες και δεν θα γίνουν η κανονικότητα που ονειρεύεται η ακροδεξιά τάση της Νέας Δημοκρατίας.
Η μάχη απέναντι στον σκοταδισμό, την ακροδεξιά, τη συντήρηση και τη βαρβαρότητα, είναι η μάχη της γενιάς μας για μια κοινωνία ισότητας, δημοκρατίας όπου όλα τα λουλούδια θα μπορούν να ανθίσουν».
- διαβάστε επίσης: ΚΚΕ κατά Μπογδάνου: Συκοφάντηση και χαφιεδισμός