ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Συνελήφθη ο Θανάσης Λάλας

UPD Στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου οδηγήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιτέθηκε σε δικαστικό επιμελητή.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο επιμελητής εντόπισε τον δημοσιογράφο σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και του κοινοποίησε δικαστική απόφαση με την οποία είχε επιδικαστεί..
αποζημίωση σε δημοσιογράφο που είχε κάνει αγωγή σε βάρος του Θανάση Λάλα.
Οπως γράφει το protothema.gr o Θ. Λάλας αν και αναζητήθηκε στο σπίτι του από τον επιμελητή κατά τις ώρες που κοινοποιούνται δικαστικές αποφάσεις - που θα είχαν αποτέλεσμα κατάσχεση στην περίπτωσή του- δεν εντοπίσθηκε. Η μηνύτρια πήρε νέα δικαστική απόφαση που της επέτρεψε να αναζητηθεί ο Θανάσης Λάλας εκτός αυτού του ωραρίου.
Οταν ο επιμελητής τον εντόπισε, του επέδωσε την απόφαση και ως είχε δικαίωμα εκ του νόμου ζήτησε να κατασχέσει τα χρήματα που είχε πάνω του ο δημοσιογράφος, ζητώντας να γίνει σωματική έρευνα στον Θανάση Λάλα. Εκείνος αντέδρασε και φέρεται να επιτέθηκε στον δικαστικό επιμελητή που ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας.
O Θανάσης Λάλας συνελήφθη στα πλαίσια αυτόφωρης διαδικασίας και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αμαρουσίου, όπου και καταμηνύθηκε για τα αδικήματα της απείθειας και της παραβίασης δικαστικής απόδασης.
UPD
Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης είχε οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου έπειτα από τη διένεξη με δικαστικό επιμελητή.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ενώ ο δικαστικός επιμελητής μήνυσε τον Θανάση Λάλα για παραβίαση δικαστικής απόφασης και απείθεια, ο δημοσιογράφος δεν έκανε τελικά μήνυση σε βάρος του δικαστικού επιμελητή, όπως είχε μεταδοθεί χθες.