ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Μέχρι την Κύπρο έφτασε η «χάρη» του Μπογδάνου

«Σεσημασμένος ακροδεξιός», λέει το ΑΚΕΛ

Εκτός από το μέτωπο με το ΚΚΕ, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος άνοιξε ένα ακόμη, αυτή τη φορά με κόμμα της Κύπρου και συγκεκριμένα με το ΑΚΕΛ.Συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ επισκέφθηκε την Κύπρο για το συνέδριο της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων του ΔΗΣΥ, στο πλαίσιο του οποίου έκανε..
δηλώσεις σε κυπριακά ΜΜΕ. Ωστόσο, οι δηλώσεις του προκάλεσαν την «έκρηξη» του ΑΚΕΛ, καθώς ο Κ. Μπογδάνος ανέφερε στις τοποθετήσεις του ότι το ΑΚΕΛ συμπεριφέρεται σαν να έχει αλλεργία σε κάθε τι το ελληνικό. «Αδικαιολόγητο το ΑΚΕΛ σε μια σειρά από εθνικά ζητήματα», είπε μεταξύ άλλων, ενώ σε συνέντευξή του σημείωσε ότι «η Ιστορία του ΑΚΕΛ είναι διάσπαρτη από στιγμές ντροπής» και ότι «το ΑΚΕΛ δεν θα έπρεπε να μιλά για ελληνικό πατριωτισμό».
Και φυσικά το ΑΚΕΛ δεν άφησε αναπάντητες της δηλώσεις Μπογδάνου, καθώς εξέδωσε μια πύρινη ανακοίνωση, με την οποία τον χαρακτηρίζει ως «σεσημασμένο ακροδεξιό» και τονίζει ότι «είναι ο ίδιος που ισχυριζόταν ότι φταίει η εξέγερση του Πολυτεχνείου "που χάσαμε την Κύπρο", και όχι προφανώς η προδοσία της Χούντας».
 - πηγή: altsantiri