ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Στα Εξάρχεια με τους κοινοβουλευτικούς

Στο «Γιάντες», το εστιατόριο που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, εκεί όπου τον Απρίλιο του «καυτού» 2015 είχε δεχθεί μαζί με τη σύζυγό του Δανάη τους προπηλακισμούς ομάδας αντιεξουσιαστών, έκανε το τραπέζι ο Γιάνης Βαρουφάκης στους δημοσιογράφους του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ. Ως άριστος οικοδεσπότης μίλησε με όλους απαντώντας σε όλες τις..
ερωτήσεις που του υπέβαλαν, ενώ τους κάλεσε να είναι αυστηροί στην κριτική τους απέναντι στο κόμμα του, το ΜέΡΑ25, αλλά με βάση τις θέσεις του και όσα αυτό εκφράζει και όχι με βάση τις ερμηνείες που ορισμένοι δίνουν σε αυτές.
***
 Μαζί του και κάποιοι βουλευτές, μεταξύ των οποίων η Σοφία Σακοράφα, ο Γιώργος Λογιάδης, η Μαρία Απατζίδη, η Φωτεινή Μπακαδήμα, ο υπεύθυνος Τύπου Νίκος Καραμπάσης κ.ά. Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 δεν έκρυψε το… παράπονό του προς τους δημοσιογράφους διαπιστώνοντας ότι οι περισσότεροι δεν είχαν διαβάσει το βιβλίο του «Ενήλικες στην αίθουσα». «Διαβάστε το, διασταυρώστε όσα λέω και εγκαλέστε με αν χρειαστεί, αλλά διαβάστε το», τους προέτρεψε…
***
Οσον αφορά την πολιτική συνύπαρξή του με τον Αλέξη Τσίπρα, επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά ότι διακατέχεται από τις χειρότερες εντυπώσεις. Μάλιστα όταν κάποιος τον ρώτησε αν το έφερνε έτσι η ζωή και προέκυπτε θέμα συνεργασίας του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ τι θα έκανε, απάντησε με τη χαρακτηριστική κίνηση του χεριού: «Καλύτερα να κόψω τον λαιμό μου…»
- πηγή: Βηματοδότης / φωτό: από fb Ν. Καραμπάση